resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4393
    hiç sevmediğim futbolcu.

    serdar'ı hem bursa'da hem bizde beğenirdim. fener'e gitmesi de pek hoşuma gitmemişti yalan yok. fena stoper değil diye düşünüyordum.

    ancak abi sen ne kadar antipatik bir futbolcusun öyle. rakiplere müdahale etmeye gelince meydan muharebesinde gibi hareket ediyorsun, ama rakip sana müdahale ederse senden çıtkırıldımı yok. her ikili mücadelen faul, hakemler ısrarla görmüyorlar anlamıyorum. öyle çok saklasan sinsi vursan onu da anlarım o da yok. apaçık her pozisyon vuruyorsun rakiplerine ama gerekli kararlar verilmiyor hakkında.

    6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında tam 5 tane kritik hatasını saydım. beni çok ilgilendirmez ama bu itici hareketlerinden sonra kötü oynaması hoşuma gidiyor.

    1-donk'a net penaltı yaptı hakem vermedi.
    2-emre kılınç'a anlamsız manasız arkadan çift girdi, atsa atar hakem, faul bile çıkmadı.
    3-ozan'ın sayılmayan golünde ozan ofsaytta olmasa kendisi ofsaytta. topa dokunmaya çalışıyor amatör gibi, olan golü yiyebilirdi.
    4-onyekuru'nun kaçırdığı pozisyonda top 5-6 saniye ceza sahasında dolaştı, yalandan yerde yattı takımını eksik bıraktı pozisyona bile bakmadı.
    5- attığımız golde mostafa mohamed belinden su aldı.

    bir stoper sadece sert oynuyor diye büyük takımda oynamaz arkadaş. bir derbide bu kadar çok, amatörce hata yapılır mı? bence bahsettiğim hatalar içinde 4. hata en kötüsü. mustafa muhamed'in ayağı sürtüyor buna arkadan, bağır çağır yatıyor yerde oyuna bile bakmıyor, karşı karşıya gol kaçırıyoruz o esnada. hiç ciddi sakatlığı falan yok.

    yav bizde ishalim diye maça çıkmadın, tatile gittin. jailson'u futbolcular dövsün diye sırtından tutan sendin gittin orda aynı konuda jailson'la makara yaptın. fener'de de durumun belli. ne istiyorsun kardeşim sen? neye hizmet edersin? değerlerin ne senin? şans yüzüne gülmüş türkiye'nin en büyük kulüplerinde forma giyiyorsun yıllardır. artık işine, ekmek kazandığın camialara biraz saygı göster.

    seni gerçekten hiç sevmiyorum serdar aziz. hakettiğinden çok daha iyi bir kariyer geçirdin emin ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın