resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19474
    34 yaşında, şampiyonlar ligi finalleri görmüş, yaptığı tüm rezilliklere rağmen hem de milli takımda kanlı bıçaklı olduğu fatih terim tarafından "türk milletinden özür dileyecekler" derken, özür dilemeden, zorla transfer ettirilip kaptanlık verilen futbolcumuz. saha dışında yaptıklarına hiç girmeyim, başarı gelince çoğunuz banane diyorsunuz ama uçakta dövdüğü adam sizin babanız olsaydı, hastanede kurşun atarken yan odada bir yakınınız bulunsa da fenalaşsa idi ne derdiniz bilmiyorum.

    bu kadar görmüş, geçirmiş, dibi de görüp elinden tutulmuş ve kaptanlık verilmiş bir kişinin, soyunma odası da olsa deli gibi zıplayıp ana avrat küfretmesini kabullenemiyorum. hele hele gencecik pırıl pırıl gençler ile geleceğin takımını kurarken, kaptan yapılan adam böyle mi hareket etmeli? fatih terim bize küfredildi diye basın toplantısı yaparken hem de!

    son sorum: fenerbahçe maçını biz kaybetsek ve kaptanları aynısını yapsa ve görüntüler yayınlansa, ne derdiniz? soyunma odası mahremdir olabilir mi , yoksa fenerbahçe gibi çirkef takıma da böyle bir kaptan yakışır zaten mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın