resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 1467
    en nihayetinde içine düştüğü durum üzücü olan futbolcu. neden üzücü, kendisine verilen palavra vaatler ve para için fenerbahçe'ye gitmiş bile olsa da sonuçta galatasaray taraftarı bir insan bu. evet, kendi etti kendi buldu, kazandığı para yanına kar kaldı en azından.
    diğer bir örnek de irfan kahveci, bana mı öyle geldi bilmiyorum ama imza töreni denen ucuz gövde gösterisinde hiç de "öyle babasının hayallerini gerçekleştiren" bir insanın yüz ifadesine sahip değildi. irfan can hangi takımı tutuyor bilmiyorum ama belli ki adam taylan ve oğulcan ile birlikte oynamak istiyordu. para için yaptıkları seçimlerin sonuçları kendilerini bağlar, romantik cümleler kurmaya gerek yok fenerbahçe kariyerleri boyunca başarısız olmaları bir rakip taraftarı olarak tek temennim.
    umuyorum ki mert hakan'ın içine düştüğü bu durum diğer futbolculara ibret olur. takasta filan kullanılmaya karşı çıkıp kendisine atılan palavraların intikamını takır takır maaşını alarak almasını bekliyorum. kafanı kullan evladım, o paraları bir daha hiçbir yerde kazanamazsın.
    gerçi kılıfına uydurup gizli bir güzellik yaparlar ama olsun sonuna kadar diren o maaşlar eşek gibi ödenecek sana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın