• 3084
    eskiden yeni sezon formaları üç şekilde satılırdı, en basiti fiyatı düşük olan ve maç formasından baya farklılıkları olan taraftar forması olurdu. bir sonraki seviye stadyum formasıydı, tasarımı maç formalarıyla hemen hemen aynı olurdu, kumaş kalitesi gibi farklılıkları olurdu sadece. bir de son seviye olarak da direkt olarak futbolcuların giydiğiyle her şeyi aynı olan maç forması satılırdı, fiyatı da iyi olurdu. fiyatları net hatırlayamıyorum ama taraftar forması 100 tl ise stadyum forması 200 tl, maç forması ise 300 tl olurdu mesela. biz de durumumuza göre istediğimizi alırdık. düşük, orta ve yüksek gelirli insanlar rahatlıkla forma alabiliyordu böylelikle.

    son yıllarda ise sadece taraftar forması satılmaya başlandı. son bir iki yılda bu kadar gözle görülür fark hatırlamıyorum ama galatasaray store'da satılan 2020-2021 sezonu formaları maç formasıyla ciddi farklılıklar içeriyor, fiyatı da önceki yıllarda satılan maç forması fiyatı neredeyse. kıyaslamaları aşağıya bırakıyorum daha net anlarsınız.

    galatasaray store'da satılan alternatif forma: https://cdn.gsstore.org/...%20boydan_medium.jpg

    alternatif maç forması: https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large

    galatasaray store'da satılan parçalı forma: https://cdn.gsstore.org/...97-836-20_medium.jpg

    parçalı maç forması: https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large

    bu konu beni cidden rahatsız ediyor. normalde her sezon forma alırım, eğer bu konuda bir şey yapılmazsa bu sezonu forma almadan geçeceğim büyük ihtimalle. bu kadar basit kumaştan oluşan ve tasarımı maç formasından ciddi farklı olan bir formaya 280 tl vereceğimi zannetmiyorum. umarım bu konuda bir adım atılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın