resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19477
    milli takım olaylarına kadar arda'yı hep destekleyen biriydim. kendisi ile fikirlerimiz uyuşmasa da yaptığı her yersiz konuşmayı görmemezliğe vermiştim.

    fatih terim ile arasında yaşananlar ve ardından yaptığı dibe batış olayları ile kendisini bize yakıştıramamıştım. o "adam" tayfa dediğimiz kadro ile bağlantısı hatta liderlik etmesi. çubuklu tosun ile ilişkisi, acun ile ile ilişkisi hep kendisinden soğuttu. kimseye düşman olsun demiyoruz elbette ama bu adamlar bariz galatasaray'ın aleyhine işler yapınca durum farklı oluyor.

    transferi geldi çattı, hep karşıydım. takımı gelip karıştıracağını düşündüm, bizim için kötü günlerin tekrardan başlayacağını düşündüm ama yanılmışım. hem de çok yanılmışım. bunu galiba bu saat itibari ile anladım. arda'nın bize bizim arda'ya ihtiyacımız varmış aslında. takım içinde takımı yönlendiren bir kişiye, takımı sahiplenen birine, gençleri koruyan ve yardım eden birine ihtiyaç varmış.

    elini taşın altına koyan adam iyi adamdır, vefalı adamdır. geldiği günden itibaren bunu bize gösterdi, belki bu durumda çok büyük ölçüde fatih terim'in de etkisi var bundan da eminim. güzel bir uyum yakaladılar, güzel işler yaptılar, yapmaya devam edecekler.

    bizim parayı değil armayı seçenlere ihtiyacımız var ve o arma için terinin kanının son damlasına kadar savaşacak kişilere. umarım kendisine çok çok iyi bakar ve bu mücadelesini tüm sene, gelecek sene ve sonraki senelerde gösterir. kendisi böyle devam ettiği sürece en büyük destekçilerinden biri benim. "diri bir arda turan" ile yola devam edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın