• 741
    çok şükür iyi oyunumuzu ve ligdeki galibiyet serimizi devam ettirdiğimiz maç oldu. fenerbahçe'yi yenmek tabii ki önemli ama asıl önemli olan oynadığımız oyunu bozmadan devam etmekti. en önemli rakibe karşı bile hiç bozmadan devam etmek müthiş.

    maçtan önce içim çok rahattı, yeneceğimizden emin gibiydim; beraberlik bike kesmezdi. hakem atamaları vs. sözlükte biraz kaygı yaratmıştı doğal olarak (ki ne kadar haklı bir kaygı olduğunu yine gördük). ancak ben yine de galibiyetten emindim. unutmamak gerekir ki; ne kaybedince lig bitecekti ne de kazandığımız için şampiyon olduk. önümüzdeki 2 haftayı da allah'ın izniyle kayıpsız atlatırsak çok daha net konuşabiliriz. çünkü söz konusu 2 haftadan sonraki 5 maç felan görece daha kolay rakiplerle. gerçi artık ligin 2. devresindeyiz ve tüm takımlar daha dişli olacak, daha çok maç var diyip maçları bırakma vakti geçti. hiç konsantryi bozmadan kazanmaya devam etmeliyiz. rakiplerimizin maçları hakem kararları nedeniyle pek zora girmiyor. farkı açmaya müsade edilmeyecek gibi izleyip görelim..

    edit: serdar'ın donk'a ilk yarıdaki müdahelesi net penaltıydı, linnes'in pozisyonu da öyle. serdar'ın penaltı pozisyonu ve emre kılıç'a yaptığı müdahale sonucu kırmızı görmesi gerekliydi. görüldüğü gibi bu kararlara lehimize verilse maç daha ilk yarıdan bitecekti. tüm bunlara rağmen maçı kazanmak çok daha anlamlı oldu. kazandığımız için pek konuşulmayacak ama görüldü üzere 6 puanımız elimizden gidecekti...
App Store'dan indirin Google Play'den alın