• 270
    bein sports tam beklediğim ve istediğim kadroyu yazmış.

    muslera, saracchi, marcao, donk, taylan, belhanda, onyekuru.

    bu arkadaşların oynayıp oynamayacağı tartışılmıyordu zaten. sağ bek, ortasaha, forvet ve sağ kanat belirsizdi.

    fizik olarak hazırsa yedlin kesinlikle oynamalı diye düşünüyorum. orta açmak dışında hiçbir becerisi olmayan canerin kanadında yedlin gibi süratli bir oyuncunun olması canerin hücuma rahatlıkla çıkmasını engeller.

    yedlinin önünde de eğer hazırsa oğulcanın oynaması o kanadı iyice sıkıntıya sokar fenerbahçe adına. oğulcan gibi hareketli, çalışkan bir oyuncu, arkasında da yedlin gibi süratli bir sağ bek. tabii daha önce hiç birlikte oynamadıkları için buraya yazmak kadar kolay olmuyor söylediklerimi hayata geçirmek. nasıl anlaşırlar ne yaparlar bilemeyiz.

    orta sahada taylan - belhandanın yanına ardayı yazardım ben olsam. derbide ekstra motive olacağını düşünüyorum. tabii tecrübesi, sıkıştığımızda oyunu rahatlatması da var. bir de rakibin tahriklerine karşı takıma "abilik" edecek bir oyuncu.

    son olarak forvete mostafa mohamed. fizik olarak hazır, maç kondisyonu da var (mısır ligi oynanırken geldi), hava toplarında etkili ki bu bizim çok eksiklik çektiğimiz bir konuydu. erolun oyunu kilitleme taktiğine karşı beklenmedik bir orta - kafa golü ile oyunu açma şansı tanıyor bize.

    tabii ki her şeyden önce imparator fatih terim'in neye karar verdiği önemli.

    son 6 saat 55 dakika kaldı.

    inna fetahna leke fethan mubina

    göreyim benim takımımı

    allah yardımcınız olsun

    konsantrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın