• 237
    genelde maçtan önce pek birşey yazmam ama birşeyler söylemek istedim;

    galatasaray'ımızdan başlayalım öncelikle; biliyorsunuz önemli takviyeler yaptık, muslera'mız da döndü. sakatlarımız da sanırım iyileşti, yanılmıyorsam cezalı oyuncumuz da yok, eğer sakatlıklardan dolayı 11 konusunda bir aksilik yaşamaz isek ben şu 11 ile başlamak isterim;

    muslera,
    yedlin, luyindama, marcao, emre taşdemir,
    taylan,belhanda,donk,
    feghuoli,babel,onyekuru...

    ben bu 11 tercih ederim; nedenine gelirsek tamam patron stoperde bazen gereğinden fazla oynuyor ama fiziği iyi, boylu poslu, sanırım hatalar konusunda da uyarı almıştır, gerek bu yüzden gerekse de orta sahayı tamamen domine etmek açısından donk'u orta sahada başlamasını isterim. golcü olarak babel'in yerine yeni golcümüz mohamed'de başlayabilir 11'de.

    yedlin'i biraz izledim, gayet hızlı, linnes de takım için çok önemli, ama yedlin tercihi olursa çok memnun olurum. milli takımda prim pazarlığı yapan adamın oynamasını hiç istemiyorum. bunların dışında emre kılınç, emre akbaba, oğulcan, kerem, hatta falcao gibi isimler de hamle oyuncumuz olur.

    şikecilere gelirsek, bu yıl ilk kez hatay maçının 2.yarısında izledim, zaten bi halt oynamadıklarını biliyordum da o ikinci yarı ile görmüş oldum, hatay girdiği pozisyonları gol yapsa 5-1 falan biterdi, neyse...

    serdar aziz kim ne derse desin bence iyi oyuncu, iyi mücadele ediyor, yanına aldıkları yeni stoper tamamen kazmanın teki. yani şöyle desem sanırım yanılmam takımdaki en önemli stoperleri bence serdar aziz. neyse, sağ bekte oynayan bir diğer kazmayı onyekuru sanırım maymuna çevirecektir. :) orta sahaya gelirsek, brezilyalı kasap oynar oynamaz bilmiyorum, haberlere bildiğiniz üzere itibar etmemek lazım, onun dışında sivastan aldıkları kazmayı son maçta her yerde eleştirmişler, bence ilk 11 çıkmayacak, bunlar gaza gelip mesut'u ve sosa'yı ilk 11 çıkaracaklar sanırım. :) sosa oynasın yaşlı, savunma yapmıyor, ben her ne olursa olsun mesut'un da 90 dk oynayabileceğini düşünmüyorum. eğer mesut,sosa filan beraber oynarsa 2-3 tane atar çok net ve eze eze galibiyet alırız.

    orta sahadaki bence yeri en belli, kesin olan isim ozan, onun dışında kim oynar bilmiyorum.

    ileri uca gelirsek de bence iyi bi oyuncuları, golcüleri asla yok, haftalardır top oynamadan hakem ittirmesiyle maç kazanıyorlar ve bu bi yerde patlayacak, mesut hatay maçında oyuna girmeden heralde nereye geldim ben yaa diye bir düşünmüştür. neyse bunlar onların sorunu.

    duran toplarda, kale ağzında altıpasta dikkatli olalım yeter, şikecilerin organize bir hücum,atak ile bize gol atabileceğini düşünmüyorum.

    bugün akşam idmanına baktım demin, sanırım feghouli dışında tam kadro gideceğiz. heralde orda emre kılınç oynayacak yerine, yani tahminim o yönde.

    oyun anlamında vs. çok üstünüz, neden bilmiyorum ama çok rahatım, erken bir gol bulursak 2-3 farklı kazanacağımızı düşünüyorum. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın