• 67
    huysuzluğun kurulumunda vardı, ihtiyarlığını yanına ekliyorsun. huyuna da huysuzluğuna da kurban oluruz ama şu ihtiyarlık meselesi fena halde canımı sıkıyor.

    "bi 10 sene ayrı kaldık, satırlar hemen cüretkarlaşmış" diye de düşünme. biraz ihmal ettiğimiz ama mesafeyi hemen kapatmak istediğimiz kadim dostlarımıza yaptığımız sırnaşmalardan kabul et. yoksa hala aklımızdasın, gönlümüzdesin. bir kulağımız hala romanya'da. hiç saklayamadığın öfken kabardığında kızaran burnun; tribünde, ekran başında içimizde kabaran isyanı sahada layıkıyla temsil edişin... hepsi dün gibi aklımızda.

    popescu'nun kafasını "pope, üçüncü ligde bi topçu seyrettim, inanamazsın" diye ütüleme. adam iki lafın belini kırmak için gelmiş, burnundan getirme. akademideki çocuklara fazla zulmetme. "şu topu nasıl atamıyorsunuz çatala" diye ne kendini yor, ne onları... arabanın modeli yine eskidiyse az kıy artık şu paraya. senin gözün yok ama yenge rahat etsin bari. twitter, instagram bi şey aç, arada dolup dolup yazarız. dünyanın bilmem hangi ligindeki maçı seyretmekten başını alıp okumayacağını biliriz ama yine de yazarız.

    doğum günün kutlu olsun iki gözüm. kağıda attığın imzanın mürekkebi çoktan kurudu ama sahaya attığın imzanın izleri hala taze.
App Store'dan indirin Google Play'den alın