• 187
    beraberliğin iki takımı da üzmeyeceği maç. fatih hocaya da erol bulut'a da maçtan önce sorsan, ver 1 puanı gideyim der. fenerbahçe, galatasaray'la 3 puan farkı korudum der. galatasaray, zor deplasmanda yenilmemek iyidir ben bu 3 puanı yolda kapatırım der. bu mantıkla iki hocanın da dengeli oyunu tercih edeceğini düşünüyorum.

    diğer taraftan, iki takım da oynama niyetinde olsa tadından yenmez bir derbi izlememiz işten değil. devre arasında biz boşlukları doldurduk, muslera'ya kavuştuk. içimize sinen bir 11 yapabiliyoruz. kadromuz alternatifli oldu gibi durumlar mevcut. fenerbahçe sene başında zaten dolu dolu kadro kurdu. üstüne devre arasında ciddi takviyeler yaptı. buradan bakınca da maçın futbol vadettiğini düşünüyorum.

    oyun olarak gönlümden geçen de şudur ki: fenerbahçe'nin defansif zaafiyetlerini değerlendirip tamamen kazanma odaklı bir anlayışa sahip olmamız. fenerbahçe çok kolay gol yiyen bir takım. bizde de hücum anlamında güçlü silahlar var. önemli olan bizim kazanma arzusu içinde olmamız. bu motivasyonu oyunculara verecek olan da hocadır. ve eminim ki bu konuyla ilgili bir planı vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın