• 153
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/J7t.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    7 puanlık maç. (bkz: ikili averaj)

    27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı (0-0)berabere bittiği için bu maçın da berabere* bitmesi durumunda lig sonunda genel averaja bakılacak. kazanırsak 3 puanlık farkı kapatacağımız gibi, ikili averajı da alacağımızdan sezon sonunda olası bir puan eşitliğinde ligi önde bitiriyoruz.

    fakat allah korusun kaybedersek puan farkı 6 olacağından, ikili averajı da kaybettiğimizden, o zaman aramızda 2 maç(2 yenilgi) değil en azından 3 maç(1 yenilgi 2 beraberlik) fark oluşuyor. fener'in 3 beraberlik hakkı bulunuyor öyle söyleyeyim. 3 beraberlikte bile fener önümüzde olacak.

    o yüzden bu maçı kaybetmeyeceğiz.

    aynı korku karşı tarafta da olacak. puan farkının 3 olması, maçın seyircisiz olması falan fenerbahçe'nin maçı beraberliğe bağlaması için ideal bir durum ortaya çıkarıyor.

    cumartesi akşamı kazanırsak çok kritik bir fikstürü sıkıntısız atlatmış, ikili averajı almış tüm ivmeyi yakalamış şekilde şampiyonluğa koşarız, emin adımlarla.

    ****

    bizde feghouli olmayacak belli ki. falcao, oğulcan, emre, şener takımla çalışmaya başladı. oğulcan'ın ilk 11'e dönüşü çok kritik. dilerim oynayacak seviyeye gelir. kerem'i hoca kadıkoy'de ilk 11'e koymaz. emre kılınç sağ kanada geçince sağ kanat iptal oluyor. o yüzden ben oğulcan'ın oynayacağını düşünüyorum. fiziksel üstünlüğü caner erkin'e karşı arka direkte pozisyon bulmamızı sağlayabilir.

    yedlin'in ilk 11 başlayacağını düşünüyorum. benim asıl merak ettiğim ortadaki ikili kim olacak ve forvette babel mi, muhammed mi başlayacak?

    45 dk.da verdiği enerji ve presi ile fenerbahçe defansını ve altay'ı yıpratacağını düşündüğüm için muhammed ilk 11 başlayabilir. babel üst üste oynayınca bitti.

    tahminim ve istediğim kadro şu,

    ------------muslera------------
    yedlin--donk--marcao--saracchi
    -------------taylan------------
    oğulcan--belhanda--arda--henry
    ----------muhammed----------

    2. devrede arda yorulunca emre kılınç girer ya da hoca emre kılınç'ı kanatta başlatırsa 2. devre arda çıkınca emre k. sol içe, oğulcan sağ kanada geçebilir.

    falcao'nun 75'te oyuna girip 1 tane sıkıştırması ise bu maça dair hayalim :(

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın