• 148
    bence çok zorlu görünen ve puan kaybetmemizin çok muhtemel olduğu malatya ve antep maçlarını kazanarak bu maçta olası bir mağlubiyette makası çok açtırmıyoruz, bence bu çok önemliydi, bizim için o iki deplasman maçını kazanmak çok önemliydi allahtan kayıpsız geçtik.

    elbette gönül kazanıp liderliği almak istiyor ama karşımızda bence bize ters gelecek bir oyun yapısı ile oynayan bir takım var. nedir bu oyun yapısı; topu bize verip arkada sağlam durup topu aldıklarında hızlı geçiş yaparak ceza sahamıza çullanacaklar.

    fenerbahçe başakşehir maçından beri bu oyunu oynuyor, baskın oynadığı tek bir maç yok, kasımpaşa ve erzurum maçları dahil.

    eğer bize karşı hücum oynasalardı bizim takımın meziyetleri onlardan daha fazla olduğu için büyük şansımız olabilirdi seyirci de olmadığı için.

    şöyle örnek vereyim, başakşehir de bizim maçta fenerin son zamanlarda oynadığı futbolu oynadı eğer o penaltıyı gole çevirebilselerdi kazanma ihtimalimiz çok düşüktü.

    zira 1-0 öndeyken bile kaleye gitmekte çok zorlandık.

    bizim bu maça hocanın basın toplantısında dediği artık top rakipteyken de bir oyunumuz var demesi bu maç özelinde denenmesi gereken bir oyun, fenerbahçe'yi ne kadar topla ilişkisini arttırırsak o kadar defoları ortaya çıkacak çünkü dibi gördükleri periyotta, topa sahip olmaya çalışan bir oyun oynamaya çalışıyorlardı.

    benim beklentim inşallah kazanırız ama beraberlik beni hiç üzmez, başakşehir maçını ve fenerbahçe deplasmanını atlatmış bir galatasaray'da önünde ki nispeten kolay fikstürün de avantajıyla ipleri eline alır gibi duruyor. ve o yolun sonu da şampiyonluk olur inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın