• 144
    galatasaray yönetimi bu maçtan önce doping kontrolü istemeli. hatta bütün maçlardan önce bunu yapmalı. bir futbolcunun ya da takımın bir maçta sahada yürürken diğer bir maçta uçması hiç akla ve mantığa uygun değil.

    evet futbolcular ve takımlar, bütün maçları hatta sezonları belirli bir seviyenin üstünde oynasalar bir diyeceğim olmaz ama öyle olmuyor. fenerbahçe bizim maçlarda normalin çok üzerinde koşuyor ve mücadele ediyor. çünkü ellerindeki tek övgü kaynakları bu. bizi yenerek psikolojik savaşı kazandıklarını düşünüyorlar. bize mağlup olmaları onlar için ölüm gibi bir şey.

    dolayısıyla galatasaray’ın da buna karşı önlem alması hakkıdır. ilk önlem olarak da uefa kanalıyla doping kontrolü istenmeli. hatta kan testi üzerinden istenmeli. çünkü kan testi ile yapılan kontrollerde geçmişe yönelik bütün arazlarda tespit edilebiliyor.

    beşiktaş maçında doping kontrolü istemiştik ve yapıldı da. aynı şeyin bu maçta da yapılması uygun olur. herkes ahlaka ve kurallara uymak zorundadır. fenerbahçeli futbolcular doping yapıyor demiyorum ve elimde belge olmadan demem de mümkün değil ama fenerbahçeli birçok sporcunun dopingli olduğu tespit edilerek madalyalarının ellerinden alındığını da unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın