• 140
    usul usul yaklaşılması gereken maç. fazla gaza gelmeden, temkinli ve sakin bir şekilde beklemek gerek. ne zaman gaza gelsek istediğimizi elde edemiyoruz.

    tribünde taraftar olmayacak, çok yüksek ihtimalle karbonat reis topu bize bırakacak. en çok dikkat etmemiz gereken nokta top çevirirken rakibe iki pasla pozisyona girme imkanı sağlayacak toplar kaptırmama ve duran top dönüşlerinde kontra yememe.

    fener kötü anadolu takımlarından hallice. anadolu takımı demiyorum çünkü 19-20 sezonunda sivas, 20-21 yani mevcut sezonda alanya ve antep parladıkları dönemde hiç mi hiç ben geride durayım yakalarsam bir tane atarım şeklinde bir mantalityle sahaya çıkmadılar. göze hoş gelen futbolla belli aralıklarla parladı bu takımlar.

    sürekli söylüyorum fb çekirge gibi sürekli sıçrıyor gerçi bu kadar sıçraması da biraz aşırıya kaçtı çünkü bu kötü oyunla bir yerde takılmaları gerekti, son 9 maçta 8 galibiyet ya da 1'er azı şeklinde bir istatistik, oyun ne kadar kötü olsa da güzel bir sonuç. biz bugüne kadar böyle oyunla şampiyon olunamaz fikrine kaniyiz, umarım yanılmam ve fener bu maçta ezilir galatasaray futbol takımınca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın