resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6602
    o zamanlar çaylak olduğum için yazamadım ama kardeşim hala der "abi sen gelmesin demiştin" diye her adı geçtiğinde. 10 + hiçbir yerde yazmayan 3 milyon euro'ya gol kralı diagne'yi almışsın, ffp kıskacı ve limitler üzerine çıkmak üzerisin.

    üstüne üstlük 33 yaşında aldığımız falcao'nun gerçek yaşı ortaya çıkmış. mantıklı bir şekilde bunu araştırmak yerine, herkes bunun iftira olduğunu söyledi.
    https://gss.gs/PRc.jpg

    hadi bunu da kabul ettin, arkadaş hangi akla hizmet 35 (33) yaşında futbolcuya 3 sene kemiksiz 5 milyon net + bonusları veriyoruz. madem adam bu kadar oynamak ve taraftar görmek istedi, verirsin 3 milyon net, geri kalanı performans - hatta maç başı, gol başı yüksek miktarlar, kabul ederse ne ala, etmezse zaten niyetini görürsün. ki artık niyetinin artık çok iyi olmadığını düşünüyorum.

    günümüze gelirsek, falcao artık yaşının ve vücut yapısının dolayısıyla bitmiştir. herkesin yaşlanma seyri farklı, birisi 40ına kadar oynar kimisi falcao gibi, selçuk inan gibi 30larında biter. falcao da bitti: hem fiziksel olarak, hem psikolojik olarak hem de taraftar nezdinde. bundan sonra yarım saat bile sahaya sokup güvenemeyiz.

    benim tavsiyem maalesef galatasaray'ın çok yapmadığı mobbing olmalı. adamın alacağı 1.5 yıl için 7.5 milyon euro. çağır toplantıya menejerleri, güzelce denedik olmadı, tadında ayrılalım de. maaşın yarısını nakit olarak ver 3.75 milyon. sözleşmeye feshedelim. yok derlerse de kadro dışı yapıp, paf takımına gönder, yaz mesaiyi, antremanı sabah 9 akşam 5. başına da emekli bir binbaşı antrenör dik. fotoğraflarını, haberlerini o çok sevdikleri sosyal medyadan paylaşacağımızı söylersek eminim yola gelecektir.

    umarım ilerisi için de sadece galatasarayımıza değil tüm takımlara (fenerbahçe hariç) ders olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın