• 111
    kazaniriz, kaybederiz, berabere biter bilmemiyorum sonucta derbi maci, sonucta fenerbahce maci. o yuzden oncesinde pek yorum yapamiyorum, iki tarafin da teknik direktoru maci kafasinda oynayacak ona gore stratejilerini belirleyecek. ilk yari oynadigimiz mac oncesi biz cok iyi durumdayken fenerbahce ise cok kotu durumdaydi. sonuc: 0-0. ustelik orta sahada bize ustunluk kurmuslardi.

    mac oncesi umitliyim ama klasik tabirle mac sahada kazaniliyor tabi fenerbahce maci olmasi sebebiyle saha disi faktorler de akla gelmiyor degil.

    2 subat 2021 hatayspor fenerbahce macina bakiyorsun, hatayspor'un 2 penaltisi es gecilirken yine 2 subat 2021 galatasaray basaksehir macina bakiyorsun, aleyhimize 1 tane komik penalti verilirken, ryan donk'un demba ba'ya yaptigi hareketin de penalti oldugu konusuluyor fakat ryan babel'in kornerde itilmesinden bahseden yok!

    gelmek istedigim konu tam da burasiydi. bakiyorum herkes hakem halil umut meler olur, %80 cuneyt cakir, plase mete kalkavan. arkadaslar, bu maca ali palabiyik'in ya orta hakem ya da var hakemi olarak atanmayacagi ne malum? nasil boyle bir ihtimali goz onunde bulundurmazsiniz. ilk yari oynanan maca atanan ali palabiyik degil miydi? sesimizi cikarabildik mi? tabii ki hayir. simdi yeniden atansa yonetim olarak sesimizi cikarabilecek miyiz? tabii ki hayir.

    benim gonlumden gecen ilk olarak ali palabiyik'in ne orta hakem ne de var hakemi olarak maca atanmamasi sonra ise halil umut meler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın