• 98
    erol bulut yönetiminde olan fenerbahçe, takım fark etmeksizin herkese topu bırakmayı tercih ediyor. kazandıkları topları dikine giden futbolcuları ile skora çevirmeye çalışıyor. yine aynı düşünce ile sahada olacaklardır. bu durumda enner valencia, ozan tufan ve bright osayi samuel'in driplinglerini nasıl savunacağımız önem arz ediyor. eğer luiz gustavosuz bir şekilde sahada olurlarsa defansif zaafiyet yaşayacakları aşikar.

    biz ise yeni transferlerimiz ile beraber daha dengeli bir takım haline büründük. artık kadromuzda hem hızıyla hem de dripling becerisi ile rakibi tehdit eden isimler var. bu nedenle rakiplerimiz ön alan presini uygulama konusunda biraz daha dikkatli davranmak zorunda kalacaklar.

    maçı bize çevirebilecek iki unsur var. birincisi takım halinde kompakt kalmak diğeri de skor avantajını rakibe vermemek. her iki takımda 1-0 öne geçtiği maçları lehlerine bitirme konusunda mahiyetliler. bu yüzden mümkün olduğunca 0-0'ı iyi oynayıp böyle götürmeliyiz diye düşünüyorum.

    yeni transferlerimizden deandre yedlin'in mutlaka ilk on bir başlayacağını, gedson carvalho fernandes'in ise fiziksel durumuna göre ikinci yarı sahada olacağını tahmin ediyorum. fenerbahçe, beklemeyi tercih ettiği için ileri uçta mostafa mohamed ahmed ile başlamak ceza sahası hareketliliği açısından daha faydalı olabilir. hatlar arasında hareketli, duvar olabilen ve top tutan bir santrafor işimizi fazlasıyla görür.

    bu kadroya plase olarak sofiane feghouli'nin sakatlık durumu ve gedson carvalho fernandes'in fiziksel kapasitesi ile değişebilir. ilk on bir beklentim ise: muslera, yedlin, donk, marcao, saracchi, taylan, emre k., belhanda, arda, onyekuru, mostafa
App Store'dan indirin Google Play'den alın