resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 3286
    sınır getirmek yanlış ancak haklı olduğu birkaç nokta var. yedekteki yabancı kadar katkı sunacak yerli oyuncu ya da altyapı oyuncusu yok mu? yedek kalsın diye linnes'e 1.4 milyon ödeniyor. şener getiriliyor. 20 yaşındaki çocuklar bunlar kadar oynayamıyorsa lisans vermeyelim.

    mesela fener. pelkas var. gidiyor mesut'u alıyor. mhy var, tolga var, ozan var... bak şu verdiğim isimlerin yarısı galatasaray almasın diye fenerin aldığı oyuncular. pelkas varken mesut'u almaları taraftar baskısı. mhy, ozan ve en son irfan galatasaray almasın diye aldıkları oyuncular. tolga yine bizden gitti. bekleri 35lik gg ve caner. yok mu bunlardan altyapıda? yedek olacak adam da mı yok ya?

    haklı olduğu bir diğer nokta da yusuf konusu. galatasaray yusuf gibi, ozan gibi, merih gibi 4-5 oyuncu çıkarabilse borç yükü en az yarıya iner. adamı sahaya sürmezsen kim bilecek o çocukları, kim tanıyacak?

    yabancı almayın demiyor, kaliteli alın, direkt oynasın diyor. haklı. senede 5 maça çıkacak oyuncuya sırf yabancı diye euro mu ödeyeceğiz?

    https://mobile.twitter.com/.../1356523338286436352
App Store'dan indirin Google Play'den alın