resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19371
    66 numaralı kaptanımız.

    geldiğinden beri işine odaklanmasını takdirle karşılıyorum. bu çocukların, işlerin nasıl yürüdüğüne hem bireysel sporcu ve takım arkadaşı anlamında, hem de bulunduğumuz süreçte nelerle uğraştığımıza ve uğraşacağımıza dair aydınlatılmaları gerekiyor. zamanında dark side'a geçmiş biri olarak, şu an işini yapması doğru olsa dahi, eğer bu takımın kaptanıysa ortalarda daha çok görünmesini ve terim'in sırtından biraz yük almasını bekliyorum şahsen. kamuoyu, kendisini görmezden gelemez.

    bu kirli düzenle başa çıkabilmek için, kendi gücümüzün ve potansiyelimizin de maksimumuna hatta her çeşidine ihtiyacımız var. olacak da... muslera sakatlıktan dönünce, kaptanlık pazubandını ona devretmesi nasıl doğru bir duruşsa takımı ve camiayı her platformda sırtlanması için kol bandına ihtiyacı olmadığını bilmesi ve ona göre davranması da aynı derecede gerekli bir duruş benim gözümde. "niye yapmıyor veya yapmadı?" diye sormuyorum, "yapmalı" diyorum sadece. çünkü ihtiyacımız var ve olacak bence.

    onyekuru bize maç kazandırdığında, şeytan efendi çıkıp "bekler daha sert oynamalı onyekuru'ya" diyebiliyorsa bundan sonra bunu söylemeden önce iki kere düşünmek zorunda kalsın, bunu istiyorum açıkçası. tavrını belli etmeli böyle şeylerde. kendisi bu işin ayarını çok iyi bilir ve yapabilir de eğer varlığını gerçekten bize adamak istiyorsa...

    galatasaray'da bir figür olmak için kazandığı bu ikinci şansı her şeyden çok önemsemesini bekliyorum, o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın