resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1623
    2020-2021 sezonunun devre arası transfer dedikoduları çıktığında alacağımıza inanmamıştım ve hala aynı düşüncedeyim. 2021 ocak başında almasak da olur diyordum fakat 30.01.2021 tarihi itibariyle daha önemli olduğunu düşünüyorum.

    takım için öneminde bir değişiklik yok. irfan can ya da başkası. kesinlikle bir iç bir de taylan'a alternatif olacak hareketli bir kesiciye ihtiyacımız var. öncelikle şunu söyleyeyim, transferlerde ergen gibi rakibimiz aldı biz alamadık, kesinlikle yarışı biz kazanmalıyız gibi düşüncelerim olmamıştır. fakat irfan can transferi çok başka yerlere gitti. irfan can, oyuncuların direnişinin bir işe yarayıp yaramayacağının göstergesi olacak. eğer buradan da çekilip fener alsın dersek, sadece 1 oyuncu değil, önümüzdeki yıllarda alacağımız, bizi isteyen oyuncuları da kaybedeceğiz. çünkü oyuncular da biz ne kadar istersek isteyelim, bizi alamıyorlar algısı oluşacak. siyasete, büyük başkanlara, büyük paralara karşı saygınlığımızı korumamız gerekir. ali koç gerçekten olayı çok farklı yerlere götürdü.

    eğer fenerbahçe'ye giderse de olumlu tarafı şu olabilir. hala siyasi etkiyi görmeyen taraftarlarımızın görmesine, belki de bir transfer yüzünden yöneticilerin değişmesine sebep olabilir. eğer bu uyanma gerçekleşecekse varsın irfan can gitsin. bu uyanmanın gerçekleşmesi için de süreci kamu oyuyla paylaşmak gerekir. bunu yapabilecek yöneticilerimiz olmadığı için bu konu hala bana uzak geliyor. bunu yapabilecekleri bilsem az bile olsa üzülmezdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın