resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1611
    gelir mi gelmez mi bilmiyorum. ancak bunca yıllık hayatımda izlediğim türk futbolunda bildiğim 2 şey vardır.

    1- fenerbahçe bu transferde biz ne verirsek verelim daha fazlasını verecek. hatta ellerinden gelse irfan'ın maaşını üstlenirler yeter ki galatasaray almasın.

    2- futbolcu milletine asla güven olmaz.

    siz irfan'ın açık açık bizi istediğini duydunuz mu gördünüz mü? gazetecilerin "irfan fb'ye gitmek istemediğini iletti" yazmışlar. bence iş o aşamaya bile gelmedi. fenerbahçe daha irfan ile görüşmemiştir bile. önce kulüp kısmını halletmek istiyorlar. kulüp kısmını hallettikten sonra irfan'ı ikna süreci başlayacak. o zaman da tıpkı geçmişte yaptıkları gibi futbolcuyu parayla ve hatırı kırılmayacak insanların girmesiyle de ikna etmeye çalışacaklardır. ben fb'nin başakşehir'le anlaştıktan sonra irfan'ı ikna edememesine ihtimal dahi vermiyorum. bir kere emre ile yıllarca takım arkadaşı oldu. emre ağzından girer burnundan çıkar ikna eder.

    o yüzden bu transfere çok fazla anlam yüklememek gerek. irfan illa gs diyor haberlerine de prim vermiyorum kendi ağzından duymadığım sürece. gider anlaşır fb ile sonra da "beni yanlış anlamışlar :)" der. görmediğimiz şey mi? fb'nin bu transfere niye girdiği belli. namus meselesi yapıp saçma sapan paralar vermeyelim. verebileceğimizi verip kararı bekleriz. olmazsa olmadı der geçeriz. irfan ya gs ya da kalırım diyorsa zaten biz bunu transfer sezonu bitince öğreniriz. ancak transfer sezonu bitmeden irfan hakkında yazılanları ciddiye almaya gerek yok. aklıma geldi de selçuk inan ile benzer deniyor kendisine. selçuk fener'in verdiği maaştan çok daha azına bize gelmişti. özetle gerçekten bizim formamızı giymek isteyen topçu giyer o formayı. laga luga yapmaya lüzum yok.

    başakşehir'in galatasaray ve fenerbahçe'yi kullanarak koparabildiği kadar para koparmaya çalıştığı orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın