resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3081
    --- alıntı ---

    gelişi çok da umurumda olmayan oyuncu, tutarsa iyi transferdir tutmazsa çöptür bu türk futbol seyircisinin ritüeli haline geldi artık o yüzden burayı geçiyorum benim merak ettiğim şey şu;

    irfan can' emre akbaba'sı mohamed'i nagatomo ve ndiaye'si için de devreye girip fiyat yükselttiren bir arkadaş vardı, gazete haberi falan değil bu arada direkt başkan söylemişti ayıp oluyor artık diye, bunların derdi ne?

    hatta sivas'tan ayrılan iki oyuncuyu da ekleyelim, sırf galatasaray ucuza kapatmasın diye pahalıya birini kendine alıyor adam, diğerini de alacak repütasyonu yetmiyor haliyle para da bir yere kadar, hayrını görsünler bu arada bizim uğraşacak paramız yok kimseyle.

    bir de şunu anlamıyorum, oğulcan kimsenin yüzüne bakmadığı rize'de yedek kalan oyuncu, galatasaray talip oluyor hop birileri araya giriyor kulübüne sözleşmesini uzatın bize satın diyor, çocuk form tutup oynamaya başlayınca çat bir ceza çıkarılıyor.

    kerem aktürkoğlu forma bulup kendini göstermeye başlıyor hop oradan biri çıkıyor asker kaçağı yalanı çıkarılıyor.

    taylan bir sene yedek otururken kimsenin aklına gelmeyen imza parası meselesi taylan takımın vazgeçilmezi olunca bir anda sanki büyük bir olaymış da yeni duyulmuş gibi servis ediliyor falan, nereye varmak istenildiği açık aslında ama neyse...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın