• 4642
    finansal zorluklar var kabul ediyorum. pandemi döneminde tüm takımlar zor günlerden geçiyor. üstelik bizim için harcama limitleri vs. gibi konular da var. tamam hepsi kabul.

    ancak benim kabul edemediğim bir nokta var. bu yönetim her transfer döneminde hazırlıksız yakalanıyor. daha doğrusu hazırlık yapmıyor.

    kardeşim sen zaten görece eksik bir kadro ile yola çıkmışsın. fatih hoca'nın şapkadan tavşan çıkarttığı taylan ve futbolu resmen bırakıp geri dönen arda şans eseri bu takımı ileri taşımaya çalışıyor. sağ bekin sezonu kapatalı neredeyse 1 ay olmuş. forvetlerinin durumu ortada.

    tüm bu yukarıda saydığım durumlar varken sezon başlar başlamaz yönetim devre arası transferlerine odaklanmalı ve bugünlerde bu transferlerin sadece açıklanması gerekmekteydi. son 20 gündür duyduğumuz tek şey transferdeki pürüzler.

    aslına bakarsanız kaçırdığımız bir nokta var. bu basiretsizlik bu yönetime özgü bir durum değil. bundan önceki tüm yönetimler de aynı şekilde giriyordu transfer dönemine ve piyasada elde kalan çöp futbolculara milyon euro'lar veriliyordu. bu oyuncular genelde az veya çok isimli futbolcu oldukları için basiretsizlikleri bu kadar göze batmıyordu. ama sonuçta borçtan da olsa ellerinde para vardı yönetimin ve harcıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın