• 4641
    allah herkesi çaresiz dertten, yüksek miktarda borçtan korusun. bu yönetim öyle bir yönetim ki transfer dönemlerinde bana kendimi çaresiz hissettiriyor. böyle ezilmiş, bitap düşmüş, umudunu yitirmiş bir adamın hissedebileceği şeylerin minik demosunu yaşıyorum.

    tam transfer hayalleri kuracakken ; birkaç saat uğraşsam fake bir menajer olarak başkan yardımcımız ile görüntülü olarak urfa şivesi ile ingilizce transfer konuşabileceğimi; benle konuşulduktan 10 dakika sonra twitter'dan benle olan görüşmenin basına sızacağını biliyorum.

    akşam pazarı olsun diye oyuncuları son güne bekleten; ffp limitlerini yanlış hesapladiğı için son gün transfer yapamayan bir kurumdan medet umuyorum.

    bugün galatasaray transfer etmek istese fanatik bir galatasarayli olarak feneebahceye giderim. önce albayrak eski bir üniversite arkadaşımı araya sokarak bana yıllık 50 bin euro teklif eder. sonra kurumuma da 10 bin euro teklif eder 48 taksit ile. sonra üniversite arkadaşımı aradan çıkarıp kurumuma ömer bayram'ı takas için önerirler. sonra benim transferimin evrak problemleri nedeniyle gec açıklanması gerekir. o ara ömer'in lisansı kurumuma geçer. sonra albayrak yıllık 30 bin euro önerdiği ikinci teklifi getirir. fenerbahçe bunu duyunca yıllık 70 bin euro önerir ve kurumuma da 50 bin euro. valla imzalarim. zaten futbol olarak fener'e bir faydam da dokunmaz, olan ömer'e olur, pandemide hasta bakar paso bin doların altına.
    #kayseri'de bir aslan var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın