• 4626
    baştan aşağı rezillik. galatasaray böyle yönetilemez.

    şimdi yönetimi savunacak insanlar diyeceklerdir ki, galatasaray’ın parasını düşünüyorlar, efendim mısır liginden topçu mu alınır, hocanın listesini gözden geçirmesi gerek vesaire.

    bakın, oyuncu satmak konseptini daha önce çok konuştuk. buraya değinmeyeceğim.

    ama siz, 1 ay aynı isimlerin peşinden koşup, sonra da olmadı diye gelemezsiniz. gidersiniz, denersiniz, olmadı mı, alternatifine geçersiniz. üstelik bu isimler medyada bu kadar ayyuka çıkmışken, ki bu iletişimsizliğiniz bile başlı başına istifa sebebi, gelip buraya oyun oynar gibi ama olmadı diyemezsiniz.

    6 aydır ne yapıyordunuz sorması ayıp? niye biz gün olmuş 27 ocak, bir futbolcunun bizi istemediğini sizinle birlikte bugün öğreniyoruz? daha önce yapılmadı bu hata desem neyse, gomis’i satıp, gidip transferin son günü diagne’ye 13 milyon euro bayılmadınız mı? bu mu galatasaray’ın parasını korumak.

    yemin ederim akıllandığınızı sanmıştım. bu ara transfer döneminde herhalde ilk gün 2 3 oyuncu açıklarsınız diyordum. gerçekten rezilsiniz.

    ben ali koç olsam, hiç öyle galiz küfürlere falan gerek yok fenerbahçe başkanı diye, yemin ederim ali koç olsam bugün parayı basar yarın açıklarım irfan can transferini. sırf sizi zor durumda bırakmak için. ama bu ali koç’un suçu değil işte. bu sizin suçunuz. her yaptığınız işi öyle bir noktaya getiriyorsunuz ki, ben sizin rakibiniz olsam çat diye bozarım sizi.

    efendiler, biraz galatasaray’ı seviyorsanız o makamı terkedin. yeter artık, tek bir iyi yönünüz yok. mahvettiniz, vizyonunu yok ettiniz güzelim kulübün.

    istifa!
App Store'dan indirin Google Play'den alın