resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 402
    genç arkadaşlar kendisini tanımayabilir ama yaşı 40'ı aşan biri olarak ben kendisinin ne yapıp ne yapmadığını ve uefa kupası zaferi sürecinde yerinin ne olduğunu az çok bilirim.
    mevzu uefa kupası zaferiyse katkısı %0,5 olabilir o da belki.

    neden bunu diyorum çünkü uefa kupası zaferi futbol takımının ve fatih terim'in zaferidir.
    o dönem harikalar yaratan uçan kaçan bir yönetime sahip değildik gelen başarılar nedeniyle şuan öyle görünmüyor olabilir ama futbolcuların ve fatih terim'in aylarca maaş alamadığı dönemlerden bahsediyoruz. lütfen bu dönemleri yöneticilik başarısı olarak anlatmayın. dönemi doğru analiz etmek için uefa kupasının ekonomik açıdan bize ne kazandırdığını sorgulamanız yeterlidir zira yöneticiliğin yapılacağı yer burasıdır bankalar ile kredi görüşmeleri yapmak değil.

    kazancı bıraktım faruk süren ve yönetiminin ortamlarda yaptığı borç savunması bile çoğu şeye yanıt niteliğindedir.
    "borç arttı diyorsunuz ama size 4 sene önce 100 milyon dolar borç yapacağım ama uefa kupasını alacağım desem hepiniz kabul ederdiniz"
    özetle faruk süren ve yönetimi harikalar yaratan ekonomik olarak çağ atlatmış ve yöneticilerinin başarıları ile konuşulan bir yönetim değildi.

    o nedenle geçmişi çok fazla deşmeyelim zira burak elmas galatasaray'da yöneticilik geçmişiyle çok övülecek bir yöneticilik yapmamıştır. hatta daha açık olayım o dönem olmasa bir şey değişirmiydi ? bilemiyorum ama masanın önemli ayaklarından biri değildi.

    dursun özbek gibi adını sanını duymadığım bir adam kulübe başkan olduktan sonra bile "kendisini tanımam etmem önce ne yapacağını bir görelim en azından bir 3 ay geçsin anlarız" demiştim.
    burak elmas veya adı geçen tüm başkanlara aynı açıdan bakacağım ama benim oyum olsa kendisine vermezdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın