resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1202
    4-3-3 bile oynasan orta sahaya en fazla 3 oyuncu yerleştireceksin.

    herkes taylan antalyalı banko oynar diyor*. öyle olsun bakalım. geriye kaldı 2 kişilik kontejan. seçenekler:

    younès belhanda: her ne kadar eleştirilse de feghouli'nin performansını artırsın diye oynatılsın isteniyor. çok haksız değiller. çaresiz.
    peter etebo: ilk 11 için alındı, oynatılmıyor. demek ki gereksiz transfer olduğu kabul edildi.
    ömer bayram: geçen sene herkes bayılıyordu, bu sene nedense adam yerine koyan yok. ilginç bir milletiz. bence orta sahada halen oynar.
    emre akbaba: sakatlıklar fizik olarak tüketti onu, evlat kontenjanından kadroda halen.
    emre kılınç: ilk dört ay fena değildi. ama berbat bile oynasa hiç oyundan çıkarılmadı, anlaşılan hocanın yeni bankosu ve yeni akbabası.
    arda turan: extreme evlat. tamam oyun aklı var faydanılmalı. herkes de artık kanattan ziyade ortada değerlendirilmesi gerektiği konusunda hem fikir oldu sonunda. kanatta ağır kalıyor zaten onyekuru geldi.
    sofiane feghouli: kanatta iyi ama ortada daha iyiydi.

    irfan can kahveci bu kadar çıldırılmışcasına transfer edileceğine göre taylan antalya'nın partneri olacak. geriye de orta sahada sadece bir kişilik kontejan kalacak. bu bir kişilik kontenjanda feghouli mi, belhanda mı, arda mı, emre kılınç mı, ömer bayram mı, emre akbaba mı yoksa etobo mu oynayacak? bunlardan sadece biri oynayacaksa bu kadar adamı niye besliyoruz?

    ki bana sorsan galatasaray'ın ihtiyacı yeni selçuk inan irfan can kahveci değil, bize yeni felipe melo lazım. o da yaz transfer döneminin konusu. şuanda gidip alınması gereken kişi onyekuru gibi 6 aylığına lukas podolski. hocam lütfen kendine gel, bugün euro 9.03 lira.

    haziran 2019'dan beri devam eden ikinci fatih terim dönemi ''volume 2'' tam gaz yoluna devam ediyor*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın