resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1192
    isteyenker kendisini kaç maç izlediler ve neden bu kadar istiyorlar açık açık yazsınlar da tartışalım hep birlikte.

    gelirse mutlu olurum, faydalı da olur ama makul ücretlerle gelmeli. asla bu kadar abartıldığı kadar çok yönlü, üstün meziyetleri olan bir adam değil. genç, teknik, çalım atabilir, şutları oldukça iyi, pas oyunu oynar. iyi de bu özelliklerin hepsi emre kılınç'ta da var. elbette topu kullanma, dağıtmaz, uzun pas atma konusunda irfan daha önde ama emre zaten kanat oyuncusu.

    peki ne eksik irfan'da? kesinlikle sanıldığı, hayal edildiği kadar çok koşan, mücadele eden biri değil. mücadele etmez demiyorum, adam iyi niyetle elinden geleni yapar elbette ama sanki yeni bir emre belözoğlu gibi konuşuluyor kendisi hakkında. alakası yok. asla o seviyelerde bir oyuncu değil.

    tüm bunlardan sonra gelmesin falan demiyorum, keşke gelse. ama tek başına bir anda oyunumuzu değiştirecek biri değil, şampiyonluğa direkt etki etmez haliyle de konuşulan paralara değmez. buna göre pazarlık yapılır umarım. alırsa da fener buyursun alsın çok istiyorsa.

    oyun planı bireylerden daha önemlidir. adı bizimle anıldığında burun kıvrılan josef de souza bugün ligin en önemli orta saha oyuncusu konumunda. istatistikleri bizim için sezonun yıldızı olan taylan'ın bile önünde. neden? çünkü sistem! biz ise sorunları hep bireyler üzerinden konuşup halletmeye çalışıyoruz. irfan gelsin, her topu alsın oyun kurşun yaratıcı paslar atsin diye beklensin o da eleştirilmeye başlanır. tek başına orta sahayı çekip çevirecek biri değil kesinlikle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın