resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19307
    dönmesini istemeyen taraflardan olduğumu bilenler bilir zaten. takım içini karıştıracak diye korkmadım da değil ama arda beni hem oyunu ile hem de takımdaki diğer arkadaşlarıyla olan iletişimi ile fazlasıyla şaşırttı.

    takımda herkesin arda'ya saygı duyduğunu görebiliyoruz zaten. arda'dan önce donk gençlere abilik yapardı bir de şimdi arda geldi. ultraslan olayında da, dünkü "çınara yaslandık" görseli ile de hocanın ne kadar yanında olduğunu gösteriyor.

    ama işin şu kısmında çok netim. muslera tam 10 sezondur bu takımda ve bu takıma maç kazandırdığı yetmedi yeri geldi direkt şampiyonluk kazandırdı. 1-2 sene dışında hep en üst performans ile oynadı. arda fatih hoca ile ters düştüğü zamanlarda da muslera buradaydı. yani arda ne kadar galatasaraylı ise muslera da o kadar galatasaraylı hatta belki benim için daha fazla..

    selçuk'tan sonra 1. kaptanlık muslera'ya geçecekti ve geçti. ancak muslera'nın yaşadığı sakatlık sebebi ile o kaptanlık pazu bandı tabii ki de arda'da olacaktı, oldu. muslera geri döndü ve pazu bandı şimdi olması gereken isimde. ve ne muslera kalkıp pazu bandını haftaya arda'ya vermeli ne de arda bunu istemeli.

    o pazu bandının yeri muslera'nın kolu. muslera olmadığında da yeri senin kolun arda.
    nolur beni bu konuda da şaşırt ve o pazu bandı hep muslera'da kalsın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın