• 4553
    geçen sene türkiye liginin çok üstünde bir kadro kurmuş yönetim. hadi bakalım kadroya;

    radamel falcao; ligin başında yoktu, yarısında sakattı.
    florin andone; 2 kere çapraz koparttı, kopartmasa atacağı gol 7 yi geçmezdi. diagne'nin tam tersi bir adamdı. gol atmak dışında her şeyi çok iyi yapar ama en olmadık pozisyonları bile kaçırırdı.
    nzonzi; stabil 6 numara bu arkadaş. hantal. yuhalandı roma'da. hantal bir takıma geldi. daha da hantllaştırdı. şampiyonlar liginde oynadığımız 3. maçtan sonra ben buraya türkiye ligi için mi geldim deyip oynamayı bıraktı.
    seri; ilk 11 çıktığı 2. maç kırmızı kart görüp 3 maç ceza aldı. cezası bitti 2. maçtan önce mide zehirlenmesi geçirdi. takıma monte olabildiğinde aralık ayı geliyordu ve kendisi 2 6 numara olan nzonzi ile hiç uymuyordu.
    lemina; ne zaman 8 numara olarak ilk 11 de başlasa 30. dakika karın kaslarını tutarak kenara geldi. 6 numaraya çekiyorsun orada seri ve nzonzi var. tam sistemi oturttuk ama bu yine sakatlandı. falcao ile yarış ediyordu maç kaçırma konusunda.

    şu oyunculara bakıp ligin üstünde kadro? şu kadroyu 1-0 yenildiğimiz psg maçının santrası dışında hiç bir arada göremedik.* herşeyi geçtim orta sahasında 3 tane kiralık oyuncu vardı. bir bölgeyi tamamen kiralık oyunculara emanet ederek kaç takım şampiyon olabilmiş? ben öyle bir takım görmedim bu güne kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın