resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1651
    mehdi mesut aleyhisselam zuhur etti sonunda.

    şu bir kaç gündür yazılanlar akıl tutulması. ayağına topun bu kadar yakıştığı bir oyuncunun alakasız yerlerden övülmeye çalışılması nedir yahu?

    üzerinden fatih terim'e sallayanlar: mili takımda forma garantisi alamadığından alman milli takımını seçti demek için zekanın geri değil, hiç olmaması gerekir.
    mesut'un yerinde olsam ben de alman milli takımı'nı seçerdim. bunu izah etmek zorunda falan değil. her şeyden öte bir tercihtir. tercihin mantıki çerçevesini hadi sorguladık diyelim, zaten doğru olanı yaptı. fakat nedir bu yurda esaretten dönmüş hareketleri? mesut'un da karakteri geldiği takıma ve siyasi konjonktüre fazlasıyla uyuyor. ingiltere'de toplama kampındaki hayatı film yapılsın da izleyelim bari.

    mesut'un takdir ettiğim yönü uygur türklerinin yaşadığı soykırım hakkındaki çıkışı. sırf bu meseleden ötürü bile bende kredisi yüksektir; bariz bir şekilde sahip olduğu hamaset potansiyeline rağmen. yalnız türkiye'de bu toplara çok girmesin. çünkü malum medyada uygur türkleri ile alakalı demeç verirse şu soru ortaya çıkar: uygur türklerine ne oldu ki? dünyanın gözü önünde yaşanan soykırım, röportaj vereceği kanalların gündeminde hiç olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın