• 369
    en negatif durumlarda bile sampiyonluk umudumu yitirmem, galatasaray'a guvenirim. boyle yenilgiler* sonrasi acarim fiksturu, rakipler surada takilir, suradan 3 puan alirsak sampiyon oluruz hesaplari yaparim. 8'de kapanir 18'de sezonu, geriden geldigimiz pek cok sezon, hatta deplasmanda kazanamadigimiz mancini sezonunda bile son ana kadar inaniyordum geri donecegimize. ama bu sezon 5 puan geride olmamiza ragmen zerre umudum yok sampiyonluktan. bosvermis durumdayim adeta, feda sezonu ilan ettim kendi capimda. neden mi ?

    biz burada kac aydir kendimizi yirtarken takimin orta sahada eksigi var, devre arasi dogru transferle sampiyon oluruz diye, bir yonetici cikip utanmadan hala "transfere ihtiyaciniz var mi hocam ?" diye sorabiliyor. ulan sizin devre arasi transfer doneminin ilk haftasina hazir etmeniz gerekirken eksikleri hala ihtiyac var mi deniyor. saka misiniz abi siz ? taraftar niye yirtiyor bu kadar kendini, niye dert ediyor ? adamlar sorunun daha farkinda degil.

    fatih terim'in yerine koyuyorum kendimi. o yasinda elinde eksik kadroyla takimi sampiyon yapmaya ugrasiyor, buz gibi deplasmana gidiyor kar-kis. devre arasina su kadar puanla gireyim de transferler gelirse sampiyon oluruz hesabi yapiyor. taylan'dan on libero yapmis sag bekin gozunde havai fisek patlamis, muslera sakatlanmis, hakemler, federasyonun cezalari bir yandan, ali koc'u susu busu, tek basina binbir belayla ugrasiyor adam. boyle bir ortamda devre arasi geliyor ve yonetim gelip diyor ki hocam transfere ihtiyac var mi. ya ben niye ugrasiyorum ki lan diye dusunurum. bu kadar basiretsiz, umursamaz, pasif bir yonetimin oldugu yerde ne diye ugrasiyorum.

    ben de aynen bu kafadayim su an. niye dertleneyim abi yok orta saha gelecek su bu. yoruldum vallahi. gelmeyecegi belli. is isten gectikten sonra gelse ne olur zaten. bu saatten sonra umarim hic transfer yapmayiz kufur eder gibi. bu seneyi ben artik kafamda feda sezonu olarak belirledim. sezonu 3-4. bitirip 6 ay sonra gelecek duzgun bir yonetimle dogru bir yapilanma istiyorum. takimdaki yuksek maas alanlarin gonderildigi, marcao tarzi transferlerle genc ve keyif veren bir galatasaray. umarim gerceklesir. hem bir sampiyonlugun daha iluzyonuna kapilip takimdaki gitmesi gerekenleri gondermeme hatasina dusmeyiz en azindan. gitmesi gerekenler gider, dogru bir yapilanmayla marcao tarzi scout transferleriyle bir yapilanma uygulanir. her sene sampiyon olamayiz, ama kazanamadigimiz sezonda dogru problem tespiti yapip bu yaz ona gore dogru adimlari atarsak gelecegi kurtarabiliriz. bu sene benim icin artik feda sezonudur, sampiyon olup sorunlarin halinin altina supurulmesini istemiyorum artik, ciddi bir yapilanma istiyorum. ha gece sene de sampiyon olamadik, asil gecen yaz bu yapilanma gerekmez miydi, o zaman neden yapmadik ? dogru, ama gecen yaz mustafa cengiz yonetimi vardi. bu yaz doneminde dogru bir yonetimle dogru yapilanma olacaksa sampiyonlugun kacmasina zerre uzulmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın