• 322
    takım ne geçiş hücumu nedir onu biliyor, ne de kim nerede durması gerektiğini biliyor.
    oyunu kendi yarı sahanda kabul ediyorsan arda o takımda olmayacak. arda'ya gelen toplar olduğu yerde kalıyor. saracchi ya savunmayı bırakıp arda'nın kanadında devamlı bindirme yapacak ya da arda çıkacak.

    topu kapınca rakip kaleye 10-15 saniyede ulaşamıyorsan zaten oynadığın şey modern futbol değildir. geçen sene de aynı şeyi yapıyorduk, arda yerine babel'le yapıyorduk ama kafa aynı kafa. topu kapıp set hücumuna dönmenin anlamı ne çözemiyorum. hani man.city, barcelona, liverpool tarzı bir oyunun olur, rakip kaleye oyunu yıkarsın, şok presle geri kapıp set hücumuna devam edersin anlarım. ama biz onu da yapamıyoruz. basketbol maçı gibi sete set hücum yapıp dönüyoruz. 25-30 metreden iyi şutlar çıkarmıyorsan, yan topları iyi değerlendiremiyorsan sete set hücumun da bir anlamı olmuyor.

    futbol dediğin şey bu kadar zor değil. kalite sorunumuz falan da yok ayrıca. rakipte oynayanlar rıdvan, ersin, montero, larin falan. eğer takımlar arasında bir fark görünüyorsa o kaliteden kaynaklanmıyordur emin olabilirsiniz.

    not: kontra atak oynuyorsan arda'yı değil kerem'i seçmen gerekir mesela. geçiş hücumu (kontra atak) işte, rakip kaleye en hızlı giden oyuncularla oynarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın