resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1773
    ------ adamimsin sipsi ------

    oncelikle: (bkz: sinema suresi: 49,4)

    --- alıntı ---

    her kim ki, sevgilisi icin pahali jestler yapar, o kul hakki yer. ozellikle sinema kapadiysa, kul hakkini daha cok yer cunku o filmi o saatte izlemek isteyen insanlar vardir. sinemayi kapatan o er kisi, cehennemin 84985. katinda sonsuz ateste pembelesinceye kadar yanacak, ve izdirabi asla bitmeyecektir.

    --- alıntı ---

    hakkinda bu kadar elestirenler, sanki sinem kobal ile ciksalar, kapilarinda kopek olmayacaklarmis gibi davraniyor, beni en cok da bu eglendiriyor. zaten daha once tipten mevkii elestirisi yapan yazarlari gormustuk; ustune bir de bu kadar delikanli, kiza, kul hakki yememek icin, jest yapmayan yazarlari da gordukten sonra emin oldum ki, sozluk yazarlarinin cogu, tyler durdenmis. yakinda zirve ilanlarinda toka'dan zirvenin ilk kurali kimseye zirveden bahsetmeyecesin tarzi kurallar bekliyorum. bu kadar brad pitt tipli adami baska turlu cekemezsin zirveye. ve bu sozlukte bu kadar brad pitt gorunumlu adam varken, artik zirveler kesmez orgy yapmamiz lazim.

    ayrica yok arda turan sinema kapatti, yok jo disko'da koptu, yok dos santos'un pipisi kucukmus gibi haberlerle, biz dunya capinda yildizlari nah izleriz. unutmayin ki bu insanlar daha 22-23 yasinda genc cocuklar. tabii ki de disari cikip, eglenecekler, kopucaklar cosucaklar. insan lan onlar da. ne var yani? senin koynundan mi aldi sinem kobal'i? jo senin barda icki ismarladigin kiza mi asildi? genc yildiz yada yildiz adaylarini izlemek istiyorsak eger, boyle seyleri gecicez. genctir bunlar tabii ki de yapacak, az bile yapmis diyecegiz. cunku biz bunlari yaparken ailemize sikayet edenlere ebebeynlerimiz ayni cevabi verdi.

    sonuc olarak tanima baglayalim, (seth ne kadar kizsa da boyle entry bitirmeye); 22 yasinda sevgilisine jest yapmis takim kaptanidir. onun kazandigi parayi, bir sozluk yazari kazansa simdi ferrarisi icinde hava atiyordu kizlara. en azindan kaptanin bir sevgilisi var, bakarsin ileride evlenirler.

    ------ adamimsin sipsi ------
App Store'dan indirin Google Play'den alın