resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1772
    emre belözoglu ile yakin arkadastir, tamam. fatih terim ile iyi iliskiler icindedir, pekala. sinema kapatmasi belki görgüsüzlüktür, kabul edilebilir bir yorum; fakat tüm bu olanlar kendisinin an itibariyle en iyi türk futbolcu oldugunu, galatasarayimizin 10 numarali kaptani oldugunu degistirmez. metin oktay'dan örnek verip kendisinin 10 numara olmadigini iddia etmek, kisiligine dair elestirinin dozunu birazcik artirmak bence biraz yanlis. cünkü ne olursa olsun daha 23 yasinda ve alin teriyle deliler gibi para kazanan bir genc sonucta. o para bizde olsa biz ne yapardik kim bilir...fakat bu bambaska bir konu, aynen hakan sükür'ün maneviyata olan düskünlügü gibi.
    özel hayatina, beyanatlarina, günlük hayattaki tavirlarina bakiyorum ve öngörüyorum ki biz arda ile iyi arkadas olamazdik, yani en fazla bir yere kadar samimi olabilir, sonra bazi konularda görüs ayriligina düserdik. hele hakan sükür'le, arif erdem'le, of, ancak merhaba merhaba...belki su sözlükte yazan yarimiz böyle, yarimiz degil...kim bilir...
    sonuc; bir galatasaray taraftari olarak bu adam cikip spor yorumcusu olmadigi, veya manitama yazmadigi sürece-bakin altini ciziyorum-özel hayatindan dem vurmak ve kendisine sövmek, hatta sirf bu yüzden afedersiniz bok atmak, galatasarayliligini sorgulamak bana yakisik kacmaz.
    ben kendisini parcali ile ali sami yen'de gördüm, sevdim, benimsedim... ve arda'yi böyle sevmek icime en cok sineni...
App Store'dan indirin Google Play'den alın