• 5020
    biz arda'nın ekonomi ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra tepki göstermiştik. referandum süreciyle ilgili tavırları da tepki çekmişti. fenerbahçe taraftarının ise tümevarım yöntemiyle özeti şudur: şevket çoruh.

    abimizin malum konulardaki tavırlarını, söylemlerini biliyoruz. eminim ki burda da hayranı çoktur. enteresandır ki, futbolunun zirvesindeyken ben kendimi türk olarak hissetmiyorum, almanım diyen; ancak çöküş döneminde birden bire erdoğan sevgisi kabaran, payitaht abdülhamid, kuruluş: osman, uyanış: selçuklu gibi dizilerin favori dizileri olduğunu açıklayan ismin transfer sürecini sevinçle karşılaması yalnızca bana mı tuhaf geliyor bilmiyorum.

    bakın bu tür transferleri biz yapmaya kalksak bu noktalardan vurmayı çok severler. ancak mevzu kendileri olduğunda 180 derece değişirler. bunların söylemleriyle biz de fazla gaza geliyoruz sanırım. şu an mesut transferini biz yapıyor olsak sosyal medyada capsler havada uçuşuyordu.

    ali ismail korkmaz, fenerbahçe yıkılmaz diye bağırırlar; sonrasında cumhurbaşkanını kongrelerinde coşkuyla ağırlarlar. kazanılan onca başarımızı şerefsizce fetö'ye bağlarlar, kendilerinin fetö bağlantılarına dair delikanlı gibi tek kelam edemezler. son kale fenerbahçe derler, acun'un kanalında para dilenirler. 90'lı yıllarda en çok şampiyonluk bizde, en büyük kulüp biziz diye övünürler; zamanla şampiyonluk sayısında geride kalınca trablusgarp işgali zamanındaki kupaları bile saydırmaya yeltenirler. gezi olaylarında divan pastanesi'nin gösterdiği reaksiyonla övünürler; türkçe olimpiyatlarına sponsor olunmasıyla ilgili renk vermezler.

    benim için ciddi bir turnusol kağıdı vazifesi görüyor bu takım. bu takımı tutan biriyle sağlıklı ve mantıklı bir konuşma ortamı olmaz.

    gelelim galatasaray taraftarının düştüğü hataya. ali koç denen adamı cumhurbaşkanlığına aday gösteren ciddi bir kitle vardı aramızda. aziz yıldırım serbest bırakıldığında destek yürüyüşüne katılan ciddi bir kitle vardı. veya bunların taraftarı olup herhangi bir hususta rasyonel bir açıklama yapan birini şak şaklamayı seven çok kişi var aramızda. ancak lütfen dönüp aynı kişilerin fenerbahçe'ye dair yaklaşımlarına kısaca bir bakıp ona göre tekrar değerlendirin. korkunç bir tutarsızlıklar yumağı göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın