• 4401
    fatih hocayı, bizzat yönetimi hedef alarak "defalarca galatasaray ve galatasaray taraftarından kopartıldım. bir şekilde bu sefer gelirken onlara bir söz verdim ve bu sözümü tutmaya çalışıyorum. sanılmasın ki içeride ve dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarının arkamdan planlarını bilmiyorum. ama bilinsin ki kimsenin ne arkasında ne de yanındayım." dediği zaman gönderemedilerse, şimdi de gönderememeleri lazım.

    sonuçta fatih hoca, bu sefer hiçbir yerde yönetimi hedef alan bir cümle kullanmadı. istediği oyuncuların ismini paylaşarak da "kanije kalesi savunmasını veya s400 kodlarını" vermedi sonuçta. tamamı basında çıkan isimlerden bahsetti ve bunu da belirtti. sadece, yönetimin transferde ağır davrandığını düşündüğü için hızlandırmak için ölçülü bir şekilde hedef gösterdi.

    taraftarının transferler için baskı kurmasını beklerken, bir de ultraslan'dan beklemediği bir açıklama gelince de kendisini yalnız hissettiğini söyledi ve yine yönetime hiçbir şey söylemedi. yani yönetimin fatih hocayı göndermeyi aklından bile geçirmesine fırsat verecek bir hadise olmadı.

    kendilerinin bu saatten sonra yapacağı en iyi iş, fatih hocanın yalnız olmadığını ve arkasında olduklarını söylemek ve hissettirmek, sonrasında ise istediği transferleri bir şekilde yapmak. bunu yapamayacaklarını düşünüyorlarsa da bırakmak. umarım, ne transfer yapmayıp ne de bırakmayıp yine "sayın teknik direktör" şeklinde dokundurmalar ile bizi beğenmiyorsa kendi bıraksın şeklinde bir yolu tercih etmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın