• 4381
    bendeki kredisi bile bitmiştir. hocamızda melek değil kabul, çalışması zor ama bu adamda sizden dünyaları istemedi. 5-6 transfer dönemi geçti, dişe dokunur kimseyi getirmedi bu yönetim, (falcao hariç, o da malum) dünyanın en kolay işini yapacaktınız; verecektiniz istediği oyuncuları, kenara çekilip, keyfinize bakıp, kazanılan kupaların havasını atacaktınız. bu kadar basit. para yok, ffp bahane. bjk, alanya, g.antep, hatay bunların çokmu parası var. hepsi bizden kötü durumda ama adamlar işi biliyor. adam ghezzal'ın maaşını leçstır'a ödetiyor. rosier, jozef, babacar, ribeiro, boupendza,maxim çerez parasına geldi hepsi.
    mali-idari konularda takdir etsemde transfer gibi olmazsa olmaz hayati bir konuda ağır bir şekilde sınıfta kalmıştır. bir dönem kaldı ya, bir dönem. mayısta bitiyor bu illet ffp. sıkın dişinizi, ondan sonra istediğini al-sat, sana kalmış.
    bir sözümde sana hocam; bu kadar yönetimle çalıştın, hepsiylede takıştın. biri kötü, ikisi kötü, hepsimi kötü ? şunlarla didiştiğin kadar işine baksan uzaya çıkmıştık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın