• 4330
    artık miadı dolmuş ekiptir.

    fatih terim'in son 4 günde oynanan gençlerbirliği ve malatya maçlarının ardından yapmış olduğu açıklamalara bakılırsa bir kulüp için olabilecek en kötü durum oluşmuştur: yönetim ile antrenör arasında bilgi akışı bile yok. mustafa cengiz özelinde fazla bir sitemim yok. hem idari hem de maddi açıdan çok zor bir görevi üstlendi. ilk senesinde fatih terim ile ilişkileri çok iyiydi. ancak sonrasında gelen transfer fiyaskoları taraftar nezdinde güven sorgusu başlattı. bir sezon forvetsiz bir sezon orta sahasız derken takımın yaralarına ilaç olamadılar. taraftarın geneli anı yaşar. kadro iyiyse, transferler sükseli ise gerisine pek bakmaz. ha geçen sezon isim isim bakıldığında iyi bir kadro kurdular mı? evet orası bizim için doğru ama o nzonzi-seri-lemina- andone vs. gibi heyecan verici isimlerin kaçı fatih terim'in ilk altarnatifiydi bunu bilemeyiz.

    galatasaray taraftarını diğer takımlardan ayıran bazı özellikler vardır. elbette dediğim gibi bizim grubun da hatırı sayılır kısmı gelene gidene bakar ama idari işlere de bakan kısım da var. dialog eksikliği, kulübün ve hocanın ihtiyacı olduğu zamanlarda beklenen tavırların sergilenmemesi, beyaz sayfalar şunlar bunlar.. geçen sezon pandemi dönüşü ilk 2- 3 maçta biletimizi kesti adamlar ama gıkları çıkmadı.

    sayın mustafa cengiz iyi bir insan, her halinden belli. kulüpte aldığı görevi bireysel anlamda en iyi şekilde hakkını vererek yapmak isteyen birisi. her şey iyi niyetle olmuyor işte maalesef. ekibinden birkaç isim görevin ağırlığının bilincinde değil. hocayla bir sorun varsa olay buralara kadar gelmemeliydi, bu da bir idarecikliktir. yapılan yanlışlar belliyken, tepkilerin nereden ve niçin geldiği belliyken ve bir daha yapmayacağız demişsen önlemini alacaksın. geçiştire geçiştire iş artık nerelere geldi.

    ibra edilmedi, lanet bir hastalığa yakalandı derken mustafa cengiz için de çok üzüldük. ne olursa olsun ben kendisinin iyi niyetinden asla şüphe etmeyeceğim. bu kulüp, zor bir kulüp. diğer kulüplerde olduğu gibi 15 20 sene başkanlık yapamazsınız. bırakın başkanlığı çaycılık bile yapamazsınız. kendisi için de artık vakit dolmuştur. taraftar arkasında değil, genel kurul arkasında değil ve en önemlisi fatih terim arkasında değil. keşke o ekibi değiştirip devam edilseydi ama olmadı maalesef. allah mustafa cengiz'e sağlık sıhhat versin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın