resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1466
    kendisi “arsenal’den sonra kariyerini nasil devam ettireceksin “ sorusuna

    “jubilemi yapmadan once oynamak istedigim iki ulke var, turkiye veya amerika. turkiye’de oynamak istersem sadece fenerbahce’ye giderim.”

    diye cevap vermis futbolcu. bu da demek oluyorki kafasinda futbolu coktan bitirmis. gelirse sadece tatile gelir. yanilma ihtimalim var ama sahsi tahminim en fazla iki ara pasi atar, ilk birkac hafta goz pasi siler takima bir hava katar, kalani da gece kuluplerinde, partilerde falan gecirir (covid oranlari dusmezse muhtemelen gizli partilerde). turkiye’ye 35 yasinda gelen drogba bile nezaketen de olsa kapagi terkar chelsea’ye atmayi basarmisti az biraz oynayip. mesut’ta belli ki o dusunce bile yok. hatta onu gectim, bi falcao veya van persie gibi burdan sonra futbola basladigim kulube gider orda son bir iki top oynar jubile yaparim mantalitesi bile yok.

    dedigim gibi buraya sadece acun’un sosyetesine katilmak icin gelecektir. yasi 32. cok da yasli degil, onun yasinda hala dev kuluplerde banko oynayan adamlar var. e peki neden hicbir kalbur alti avrupa kulubu dahi teklif vermiyor? nerede almanya bundesliga ekipleri? eger bir futbolcuyu hicbir takim istemiyorsa o iste bit yenigi vardir.

    mesut’un yasinda galatasaray’a geri gelen arda veya gene mesut yasinda turkiye’ye gelen hagi falan hic demeyin. arda kariyeri en tepeden dibe goctukten sonra galatasaray taraftarlariyla barismak icin hirs yapip caba gosteriyor. hagi desen ispanya’da kendisine yapilan ayrimcilik ve haksizliga tepki olarak yeni bir meydan okuma girisimiyle turkiye’ye geldi ve burada tum dunyaya tekrar kendini gosterdi. beni hafife aldiniz dedi.

    mesut’ta oyle bir hirs bir amac goremiyorum. kankasi acun ve pr* direktorunun direktifleriyle sosyal medyada birseyler paylasip foto atiyor, imali imali twitler yaziyor. bu kadar. maksat kitleyi uyutalim.

    ben sahsen falcao tecrubemizden beri mesut’tan hic cekinmiyorum. kaldi ki bu tarz transferlerinde en son pierre van hooijdonk basarili oldu. o da 18 yil once. bir de kismen dirk kuyt. onun disinda roberto carlos bile iki ucl maci oynadi iki sut atti, sonra hop kazim kazim ile kelepceli seks fantezileri...bu tarz yasli transferler bir tek afrikali golculerde (gomis webo vs.) ise yariyor onlar da fizik avantaji oldugu icin. mesut bize bas agritici maclar cikarir mi? zannetmem. en fazla dandik 2-0 falan yenildigimiz bir lig macina etki eder o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın