• 116
    boykot, renktaşlarımın da belirttiği gibi medeni bir hamledir, gerektiğinde yapılmalıdır.

    fakat şunu unutmamak gerekir; liyakatın olduğu bir memlekette kendilerini boykot etmemize gerek kalmazdı dostlar. gerekli cezaları hakedene uygulasalar, resmi makamlarda gerçekten işi hakeden ve layık olan kişiler bulunsa bugün değil koç, amazon olsa kibarca tabiriyle “can sıkıcı” hamleler yapamazdı.

    ben bir reklamcı adayıyım, yarın istanbul’da x ajansa gitsem de y ajansa gitsem de koç’un ürünleri ile uğraşmak zorundayım. onların kampanyalarında çalışmama lüksüm yok benim. ne yapayım hayallerimden mi vazgeçeyim? boykot ettiğim için kampanyalarında mı çalışmayayım? ben çalışacağım ki, storedan ürün alabileyim. çalışacağım ki takımımızı stattan izleyebileyim.

    evet ürünlerini, otobüs firmalarını boykot edelim tamam fakat senin benim yaptığım boykot zerre umrunda olmaz koç’un. zarar etse kaç yazar? hani derseniz su taşıyan karınca misali safımız belli olsun hayhay.

    unutmadan, koç bünyesinde çalışan insanlar için sitem edilmesini de doğru bulmuyorum. ya galarasaray ya koç diye bir seçim kimse yaptıramaz, bunu öneremez bile. lütfen fanatikliğiniz gözünüzü kör etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın