• 4265
    fatih hocanın 9 ocak 2021 fatih terim'in maç sonu basın toplantısıyla yaptığının ne kadar doğru olduğunu kanıtlayan yönetim. "geçmişte taraftarlarımızın bize yönelttiği haklı eleştiriler vardı. ancak bazen insanın yaşamında üst üste terslik olabiliyor. bizim önümüze transfer gelmedi. bunu suçlama adına söylemiyorum. hem teknik heyetimiz hem biz çok iyi niyetle çalıştık" açıklamasının ve her transfer döneminde manşet olabilecek birçok saçmalıktan sonra hoca çalıştığı topluluğun fotoğrafını ortaya koymuştur.
    kendi hocasına, ismi ve özgül ağırlığı kendilerinin oldukça üzerindeki hocasına medyadaki temsilcileri aracılığıyla cevap vermeye çalışan yönetim. 6-0'lık galibiyetten sonra hoca bunların boy göstereceği kameranın da fişini çekince dımdızlak açıkta kaldılar.
    kabiliyet ve temsil açısından galatasaray isminin bol geldiği çok açıktı ama kendileri hakkında iyi niyet meselesi de rafa kalkmalı. sadece william d'avila'nın ve ciner'in oyuncularına enteresan paralar verip, hocanın listesini sızdırmak, daha önce defalarca yalanladıkları medya mensuplarına ısmarlama haber yaptırarak hocaya cevap vermeler artık iyi niyetle açıklanamaz.
    çok az zamanları kaldı, onu da kendilerinden nefret ettirecek şekilde harcıyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın