• 4250
    futbol yonetiminde yapilan hatalar, kotu transferler, saha ici bir yana...

    galatasaray aleyhine tutulan troll ordulari her gun surekli inanilmaz seyler pompaliyorlar twitter'a, sozluklere, ve "guvenilir" basin kaynaklarina. federasyon, pfdk ve hakemlerin galatasaray'a ve fatih terim'e karsi tutumu artik "olacak o kadar"lik bir hal almis durumda. 17 kuluple yapilan kulupler birligi aciklamalari, ali koc'un durmaksizin gondermeleri, federasyonun tamamen rakip takim taraftarlariyla dolmus olmasi, fenerbahce transfer limitleriyle dalga gecerek is yaparken galatasaray'in hala "etik olmayan takim" goruntusu altisinda olmasi, emsal kararlarin surekli ve sadece galatasaray'a verilmesi... hic bir basin organinin ana yorumcusu galatasarayli degilken, serdar ali celikler, ridvan dilmen, guntekin onay'li studyolara ragmen "galatasarayli basin" vurgularinin rahat rahat yapilabilmesi de ayni sekilde. hepsi bir yana, surekli, hic durmadan, galatasaray isminin feto teror orgutuyle yanyana getirilmesine dava acmak, onunu almak bir yana, tepki dahi gosterememek inanilmaz.

    son yirmi sene icinde ne canaydin, ne adnan polat, ne unal aysal, ne dursun ozbek, saha icindeki nice basarisizliklara ragmen, galatasaray'i bu denli bir camur kampanyasina karsi magdur ve savunmasiz birakmadi. son 3 senede galatasaray'in statusunde ozellikle halkla iliskiler dalinda verdigi tavizler, saha icinde alinan basarisizliklardan cok daha buyuk maglubiyetler benim gozumde. ve bunun temel sorumlusu mustafa cengiz yonetimi.

    sadece bu sebepten bile yolun sonu gozuktu. umuyorum ki cengiz'in karsisina aday cikacak yonetim bu gerceklerin farkindadir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın