resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 19182
    kendi etti kendi buldu. galatasarayi transfer sozonunun bitimine 3 5 gun varken birakip gittiginde de kendisini savundum. her sene or.spu rengi muabbetinde de savundum. barcadayken de savundum. savundum da savundum. sonra kendi kendine garip hal ve tavirlarla kredisini yavas yavas tuketip sonrasinda babasi yasinda birini dovmesi, hocaya karsi tavir alip onun milli takimdan kovulma surecinin bas aktorlerinden olmasi ve tabiki elinde silahla hastane basmasi derken iyice nefret objesine donustu.

    simdi ne olursa olsun yuzunu gordugumde hala sempati duyamiyorum. sanirim bu kadar kolay geri donup bir de kaptan olmasini icime sindiremiyorum. basarisiz olmasini istemem, artik ayni gemideyiz. ama hoca demisti zamaninda, ardayi kadroya aldim ama kalbime almadim diye; onun kalbine almasi kisa surdu sanirim ama ben hala kalbime alabilmis degilim. bu kadar cabuk unutamiyorum, bu kadar genis olamiyorum.

    guzel oynasin, gol atsin, asist yapsin, cabalasin ama sanirim taraftarin belki de yarisinin gonlune giremeyecek bir daha. en azindan simdilik giremiyor. boyle olsun istemezdik hicbirimiz, ama en basta da dedigim gibi kendi etti kendi buldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın