• 4248
    şahsen paramızı sokağa atmamalarını ya da ceza aldırmamalarını çok çok ama çok takdir ediyorum. mükemmel iş. fakat ben gibi düşünenlerin çok olduğunu da düşünerek mevcut yönetimin bu kadar eleştirilmesindeki etmenler şunlar:

    1- hocamızı çok yalnız bırakıyorlar. ali koç, ahmet ağaoğlu ne bileyim bir başkası şahsen konuşmasa da ali'yi, veli'yi konuşturarak kendi haklarını savunuyorlar ki kendileri genelde haksız olur. (bkz: swh)

    bu yönetimin daha profesyonel şekilde bir iletişim görevlisi yok. çıkıp nedir, ne değildir, şunlar şunlar oldu, şöyle hakkımı yendi, rakiplere bunlar oldu, bize bunlar oldu diyecek kimse yok. bu sebeple bunu hoca diyor. tabi hoca da diyecek ama sen 10 kere adama bırakırsan bu işi olmaz. medya çok önemli bir mecra olmasına rağmen kullanımı sıfır. hadi geçtim gs tv'yi. olmuş nostalji kanalı zaten de bari instagram, youtube, twitter bu mecralarda hocamızı öv, fotolar videolar, güzellemeler paylaş.

    2- yönetici adam iş çözer. nasıl ki ceza aldırmadı, şöyle para harcatmadı diyorsak kadro eksikliğinde de kadronu güçlendirecek. ozan satıldığı zaman nasıl marcao, luyindama geldiyse geçen seneki kadrondan lemina, seri , nzonzi gidince yerine yenisini alacaksın. rakiplerin çatır çatır mesut'undan, sosa'sından, gustavo'sundan alırken sen en başarılı teknik direktör olan hocana daha aytaç kara transferini yetiştiremiyorsan, salih'i alamıyorsan hemen ne vasfın var. benim başkan olup 'mali durumumuz ortada sayın galatasaraylılar sene sonunu bekleyin hehehe' dememle senin 'ffp kapmasında elimiz kolumuz bağlı demenin farkı nerede. nasıl zamanında kiralık oyuncunu kiraladıysan pek ala kendine başka çıkar yollar da bulabilirsin. yönetici olarak senin sorumluluğun bu. ( rica ediyorum kötü anlamda algılamayın. her zor durumda olan kulüp bir şekilde yapıyor bunları.)

    3- bence en önemli etken etkisiz olmaları. yoklar. bildiğin yok adamlar. galatasaray yönetimi var mı yok mu, etkin mi değil mi, bir caydırıcılığı, bir karizması var mı tam bir soru işareti. hadi geçtim ali koç'u onun parası var da çoğu başkan çatır çatır kulübünü sahiplenir bizimkilerde yok.

    hataları tabi ki olacak, yanlışları tabi olacak. beşer şaşar demişler. ama böyle bir makamda isen bu hatalar 1 kere olur. diğerleri beceriksizliğe girer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın