• 15
    takımda genel olarak bir kopukluğun olduğunu gösteren basın toplantısı. takımdaki ihtiyaçlar, sorunlar veya konuşulacak her ne varsa basın önündeki konuşulmasını hiç doğru bulmuyorum. eğer hocanın istedikleri oyuncular konusunda başakşehirle transfer görüşmesi yapıldıysa göksel gümüşdağ ellerini ovuşturmaya başlamıştır. hoca istiyor mecbur alacaksınız diye. hatta ali koç denen başarıyı sadece ezeli rakibine çalım atmakta veya laf çakmakta gören başkan da şimdi fırsatını yakaladım demeye başlamıştır. her an irfan can ve visca fenerbahçede haberlerini duymaya başlayabiliriz.

    ben ne cengizci ne terimciyim. her birinin değeri gözümde bambaşkadır o ayrı konu ama benim için asıl olan galatasaraydır. ve de bildiğim satmak istediğin oyuncuyu kötülemez ille de satacağım diye yaygara koparmazsın. aynı şekilde alacağım dediğin oyuncuya ille de almam lazım diye yine ulu orta yaygara koparmazsın. her birinde yapılan hata yapan kişiyi bağlar. yönetim satarken hata yaptıysa hoca da alırken aynı şeyi yapmıştır.

    evet belki de hocamın sabrı taşmıştır ve başka çaresi kalmamıştır. ama yine böyle olması gerekmiyordu. çünkü geçen sene en iyi kadrolardan birinin kurulduğunu da gördük. o zaman da çok başarılı olduğumuzu söyleyemem. şimdi takıma transfer yapılmasının hatta takımın bataklığa sürüklemesine rağmen yapılmasının başkana nasıl bir zararı olabilir. sonuçta cebinden vermiyor parayı batarsa takım batacak. kesinlikle kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama transfer konusunda yetersiz olduklarını da kabul ediyorum. burada da içeride neler olduğunu bilmeden yorum yapamam. çünkü fatih terim’e rağmen malatya’nın kasımpaşa’nın trabzonun alanya’nın bulduğu oyuncuları yönetim bulsaydı fatih hocam kabullenip oynatırmıydı.

    evet türk futbol tarihinin en başarılı teknik direktörüdür kendisi ama trabzon alanya kasımpaşa malatya da hatta ve hatta fenerbahçe de teknik heyetine bile danışmadan yapılan transferleri biz de fatih hocam varken yapamazsın. belki de yaparsan da en fazla bir tane yaparsın. o da falcao gibi bir isim olur. o konuda da böyle bir sakatlık bize denk geldi. daha önce linderoth transferinde de bu tarz bir talihsizlik yaşamıştık. hiç sakatlanmayan adamın sakatlanacağı hatta futbol hayatının bitesi geldi.

    arkadaşlar burada hepimizin ortak noktası galatasaray futbol takımı. seversek de eleştirirsek de herşey takımımız için. ve her zaman özgürlüklerden bahsettiğimiz bu ülke de bu kadarına da hakkımız olduğunu düşünüyorum. yoksa ne fatih terim düşmanı ne de yönetim sevdalısıyız. istediğimiz tek şey her konuda bu ülke futboluna öncülük yapmış bir takımın çok sistemsel bir yapıya bürünmesi. yoksa ki ukrayna da bile savaşın ortasında çatır çatır takımların kurulduğunu yönetildiğini görüp zenginin malı misali çenemizi yormaktan öte gidemeyiz. zamanında yapılan her gelenin takımı kendi menfaatleri uğruna batırdığı bir durumun hala acısını çekiyoruz. artık ayaklanma ve bu konuda da türk futboluna önder olma bizim asıl amacımız olmalı.

    bundan sonra da değil mesut özili almak isterse messiyi getirsin diğer takımlar ben kendi adıma gram kıskanmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın