• 41597
    "hem 11'i hem sonradan girenleri tebrik ediyorum, çok iyi bir maç oynadılar. umarım televizyonu başında seyreden tüm futbolseverler artı bu futbolumuzu özleyen galatasaraylıların keyfi bir nebze yerine gelmiştir. erken gol bulmak bizim gibi takımlar için önemli avantaj. gençlerbirliği'ne geçmiş olsun ama bu skorun ortaya çıkmasında önemli etkenlerden biri de gençlerbirliği'nin oynama isteği. ne olursa olsun bu önemli bir düşünce. gençlerbirliği'ni kutluyorum oyun oynama isteğinden dolayı. hem güzel goller oldu hem güzel aksiyonlar oldu gerek ofansta gerek defansta.
    birçok isim çıkıyor, çoğuyla alakamız yok. listemizi verdik, aşağı yukarı herkes de biliyor. ancak galatasaraylıların bilmesini istediğim bir şey var ki çok fazla imkanımız var da transfer yapmıyormuşuz gibi bir durum yok. olmayan imkanları zorlamaya çalışıyoruz. yönetimimizin elinden geleni hatta fazlasını yapmasını istiyorum. evet irfan'ı, onyekuru'yu, muhammet'i istiyoruz. birkaç oyuncu daha istiyoruz. ben öyle bir liste verdim. bazı oyuncularımızla ayrılacağız. genelde hamleleri ocak ayında yapıyoruz bildiğiniz gib. borçlar ve pandeminin getirmediği gelirler hesap edilince her kulübün durumu zor ancak bizim listemizde zaten rakamsal olarak geri dönecek olan yetenekli oyuncuları almaya çalışıyoruz. bu isimleri çok evvelden veriyoruz. her söylediğimiz isim alınıyor ya da biz alamıyoruz. başkalarına scout'luk yapmaktan yorulduk. herkes gittiği yerde başarılı olsun ama galatasaray'ın zaman zaman değişime ihtiyacı var. kimseyi almadan kimseyi vermeyi düşünmüyorum teknik olarak. ben teknik olarak diyorum ama eğer isterse galatasaray kulüp yönetimi, galatasaray'ın menfaatleri için ona karar verebilir, o ayrı bir konu. ben teknik olarak söylüyorum bunu.
    belki de hafta içinde galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. iyi ve doğru bilgi alsınlar diye. onyekuru'dan irfan can'a kadar, hatta göksel başkan ile oturup konuşulursa visca'ya kadar istiyorum. ben yeni ve başka bir galatasaray kurabilmeyi istiyorum.
    bugün taylan'a yapılanları sevgili halil umut meler hiç olmazsa çağırsaydı. ofsaytın devamında muslera'nı ayağı kırıldı aynı pozisyonda. arda'ya yapılan kafa darbesi hiç masum değil. biz maçtan önce ve sonra bir şey söylemiyoruz diye rahatsız olmuyoruz veya bunu anlamadık değil ki. 1 saniye sonra analistler hazırlayıp önümüze koyuyorlar, insan çağırır, 'arda'ya bakın, kafa darbesi masum mu' diye. oyunun 1-0'ı, 0-0'ı yok. oyun farklı devam ederken ona göre faul verelim olmaz, hayır. kim ikaz etti, nedir ne değildir onu aramıyorum ama biraz daha dikkatli olalım. bu kurallar önemli kurallar, sadece bize işlemesin."

    fatih terim

    9 ocak 2021 galatasaray gençlerbirliği maç sonu açıklamaları
App Store'dan indirin Google Play'den alın