• 4227
    şu sözlükte kendilerini benim kadar savunan bir yazar yoktur sanırım. özellikle mustafa bey'i bu yönetimden ayırıp kendisinin bizim icin çok büyük bir değer olduğunu sürekli tekrarladım. ama yetti artık kardeşim, kendileriyle kaç transfer sezonu geçirdik yettiiii!

    tamam satmadan alamıyorsun anladık. ama insan ekim ayından beri elindeki oyuncuları satmak için hiç mi girişimi olmaz. neden hiçbir kulüp galatasaray'dan bir oyuncu satın almak istemiyor. nedir bu dışa kapaniklik.

    lyindama gibi bir adama hiç mi teklif gelmiyor. ne bileyim yani beş milyon euro bile mi teklif etmiyorlar. neden bir tane bile haber göremiyoruz. şu adamlar fenerde olsa şimdiye satılmış kaynak yaratılmıştı. tamam ali koc transfer şikesi ile üç milyonu onbeş gösterip satıldı gösteriyor dersin eyvallah derim de bize o üç milyonluk teklif de gelmemesi tamamen yönetimin dış piyasadaki tanımsızligindan ötürüdür.

    lyindama ile otur konuş bari menajerligini bizim kadrolu menajerimize versin de kendisi bari biseyler kovalasin. bu adamı satmadan adam alamayacağız ve zaman aleyhimize işliyor. f5 yapmaktan cigerimiz soldu. yeterrr!
App Store'dan indirin Google Play'den alın