resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 1407
    baştan söyleyeyim, amacım oyuncunun kalitesine b.k atmak değil.
    akşam ufak kızı uyuturken ben de dalmışım, uyanınca uykum da kaçınca hem biraz iş yapıyorum hem de arka fonda çalışan tv'de aspor'da program tekrarı olan akşamki programa gözüm takıldı, haldun domaç'ın güzellemelerini izlerken ondan ziyade dikkatimi çeken şu oldu, yorumlar yapılırken arkada dönen görüntüler mesut'un real ve arsenal'de fi tarihinde (5-6 sene önce) attığı spektaküler goller, paslar, hareketler... (bu arada arkadaş 32 yaşında ve son maçını mart 2020'de oynamış)
    bana bir yerlerden tanıdık geldi bu sahneler, transferi gündemdeyken falcao'nun 10 sene önce atletico'da, porto'da attığı goller dönüyordu ekranlarda hatırlarsanız, milletin ağzı sulana sulana "vay be ne adam alıyormuşuz" dedirten. ben şahsen o zaman da kendimce yanlış bulmuştum o transferi.
    neyse, sonuç olarak, aslında ülke genelinde bu tarz transfer lüksümüz bugünkü ekonomik şartlarda yok, geri gelmesi mümkün olmayan yatırımlar bunlar.
    bu nedenle fenerbahçe'nin alması zerre umrumda değil.
    zaten yine bir katekulli olmadan alamazlar, kitabına uydururlar, sponsor derler, mesut öyle fenerli ki para bile almadı derler, işin içine siyaset girer .... falan feşmekan, onlarda hikaye çok dediğim gibi.
    bir de zaten kalabalık kadroları var, onların ihtiyacı olan transferden ziyade bu kadroyu idare edebilecek iradeyi bulmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın