• 28
    nasıl olunuyor ki transfer endeksli taraftar olmak?

    takımın eksik noktaları belli. 2 tane orta sahayı o kadar transfer dönemi boyunca alamamış, en fazla kiralık olarak geçiştirmiş bir yönetim var. bir menajere annelerinin evladıymış gibisine göbekten bağlılar ve başka kimseyi tanımıyormuş gibi davranıp o menajerin ağzının içine bakıyorlar. ffp tepemizde demoklesin kılıcı tamam ama takımın eksikleri tamamlanmazsa ve şampiyonluk gelmezse maddi olarak iyice darboğaza girileceği ortada. öte yandan oyuncu satamıyorlar, satamadıkları gibi eldeki değeri de yok ediyorlar.

    siz şimdi transfer isteyen taraftara transfere endeksli taraftar modeli demişsiniz, ben içimizde fenerbahçe mesut özil transferini yaptığı için parçalısını naftalinleyip kaldıracak ve çubuklu giyecek birisini göremiyorum. endekslemek böyle olur, bizimki takımını düşünmek.

    siz de bizim kadar düşünseniz siz de "bunlar yine transferleri yetiştiremeyecekler başarı kaçacak" sıkıntısına girersiniz. "14 sene daha şampiyon olmayalım, önemli değil" denecek bir şey değil bu sefer maalesef. başımızdaki efsane hocamız her seferinde makastan bahsediyor, eksikler tamamlanmayıp makas iyice açılınca ne olacak peki?

    dümdüz 80'lerdeki gibi bakabilsek keşke futbola. ancak 65 milyon euro çok büyük bir para olmasına rağmen doğru kullanılamazsa eğer başarı gelmez. sizin "transfere endeksli taraftar" dediğiniz insanların büyük bir çoğunluğu aslında sadece bu paranın doğru kullanılmasını ve doğru hamleler yapılmasını bekliyor.

    olay bu kadar basit aslında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın